Борисов: Президентът да не избира нито Желязков, нито Главчев за служебен премиер

payimage-598810

Няма да позволя Росен Желязков да бъде министър-председател. Няма да е красиво президентът да посочи и Главчев. Защото когато ГЕРБ управлява, управлява лидерски, с цялата си мощ в името и за благото на хората. Няма да позволя цялата кампания да мине все едно ние управляваме. Това заяви пред журналисти в Народното събрание лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Имаше огромни проблеми с машините за гласуване. Ние искахме честни избори, а когато някой си играе с машините или прави ала-бала, ние не можем да казваме „ми, ми, ми…“

Лично ген. Атанас Атанасов поиска здравна министърка от неговата квота, поискаха министър на туризма и на правосъдието. Аз зачертах трите мои предложения за министър, коментира лидерът на ГЕРБ.

При преговорите от „Промяната“ заявиха, че без вътрешно министерство няма да има правителството. ПП показаха жажда за МВР. Нас ни е страх от него. Помните че промяната се възползваха от репресивния апарат на МВР и арестуваха незаконно. Ако вземат министър, те пак ще могат да арестуват незаконно, каза Бойко Борисов.

След ината на ПП-ДБ, да помислим как да работим през тези два месеца, да решим регулаторите и поправките по механизма. Нищо фатално не се е случило, просто от „Промяната“ на да пътуват няколко месеца. А това им се оказа най-успешно, каза той.

Три години отстъпление има за еврозоната, сега спекулират с това. Преди три години, когато благодарение на ГЕРБ влязохме в чакалнята на еврозоната, после спретнаха протести, допълни Борисов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ