За първи път! Наско от БТР доведе жена си в „Капките“, всички ахнаха каква красавица е (СНИМКИ)

наско бтр

Наско от БТР, който е един от звездните участници в „Като две капки вода“ този сезон, почти не говори за личния си живот, не е показвал досега и жена си Ивана.

Тя обаче, се оказа голяма сръбска красавица и както се казва – има защо певецът да я пази от любопитни хорски очи. В този случай обаче, нямаше как да я скрие, защото образа, който му се падна за имитация, бе на една от любимите съвременни сръбски певици – Мария Шерифович, която спечели Евровизия през 2007 г. с уникално изпълнение на песента „Молитва“.

Ивана бе в публиката по време на изпълнението на Наско и бурно го аплодираше, а след това, видимо доволна от представянето му, се изказа доста ласкаво пред всички на микрофона.

„Как си се хванала с Наско?! Къде си ти, къде е той!“, заяви й водещият Рачков веднага, а думите му предизвикаха всеобщи усмивки. А на въпрос дали й е харесала имитацията, Ивана отвърна така:

„Наско е с отлично сръбски изговор, фантастише!“ И добави:

„Възхищавам му се, отлично изпя песента“, каза Ивана, която въпреки, че живее в България вече над десет години, говори основно на родния си език.

Наско и Ивана минаха през венчилото през 2017 година, но са заедно от доста по-дълго време, предава Шоу Блиц.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ