Мегз за пример! Топ дизайнерката направи нещо уникално с лицето си (СНИМКИ)

Мегз3
Топ дизайнерката Мегз е премахнала всички импланти от лицето си.

Въпреки многото подозрения, Каканашева никога официално не потвърди да има трайни корекции по лицето си. Според нея тя е инжектирала само филъри, за да моделира скулите и устните си. Злите езици, обаче, приписваха на амбициозното миньонче далеч по-сериозни корекции като трайни импланти в скулите и брадичката, както и силикон в устните. Също и редица по-малки корекции като премахване на лунички, издърпване на клепачите, ботокс.

По-последни данни, обаче, всички корекции вече са в миналото. Това сподели самата Мегз като отговор на коментар под своя снимка в инстаграм. Тя е разградила филърите по лицето си и сега изглежда по-добре от всякога. Процедурата е направена в луксозна клиника в Турция и е струвала на дизайнерката 5 хиляди долара.

Може да разгледате снимки, за да сравните МЕГЗ от периода с корекциите и след премахването им. Днес, цели 7 години по-късно, тя изглежда досущ като от времето на Къртицата, когато бе едва на 20 и плени всички с чара си, но вече е порастнала и още по-нежна и женствена.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ