РАЗКРИТИЯ! Майката на убития Митко: Ето, четете чатовете с Яница! Как живее спокойно? (СНИМКИ)

атанаска бакалова

Снимки на чатове между Митко и момиче от селото сподели в социалните мрежи почернената майка Атанаска Бакалова. От тях става ясно, че въпросната девойка, която носи името Яница си е писала често с Митко и се е намесила по някакъв начин в отношенията му с Рангел Бизюрев, който е с обвинение за убийството му.

„Защо качвам тези чатове ли? Защото това момиче си пише със сина ми денонощно. Крият се не знам от кой/ само подозирам/. Вижте изказ на дама, и само аз ли като чета разбирам нейната намеса в отношенията на Митко с Рангел, и с други момчета. Защото ако Яница е изтрила сина ми от чатовете, от миналото, от живота си/ както го направиха голяма част от неговите „приятели“/то аз не съм го направила от телефона на Митко. Така и не мога да си обясня, как това момиче живее и диша спокойно? Как заспа на 20-ти юли през нощта, след като най- вероятно е знаела какво се е случило? Защо мисля така ли? Защото това е последният им чат. Тя обещава, както обикновено, да пише като се прибере. Не пише, но не го и търси в следващите дни“, пише Атанаска Бакалова. И допълва, че Яница не е пожелала да се срещне с нея, но друго момиче го е направило, защото няма какво да крие, предава Марица.

„Ако майчиното ми чувство ме лъже, съм готова да се извиня. Но изминалото време все повече ми даде да разбера много истини. Де, да ги знаех по- рано… Бих предпазила детето си… от коварство, от предателство, от добри „приятели“ и фалшиви любови. Бих го предпазила от смъртта. Справедливост трябва да има от Българския съд, но със сигурност такава ще има и от един друг съд. През него всички минават рано или късно. Страхът, не е оправдание за мълчание“, завършва поста си майката на убития Митко.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ