Тайната падна! Драмата между Слави и Милошев заради скандалната Боряна Шехтова. Дългия я нарекъл…

Слави Трифонов

Слави Трифонов видимо се вкисна жестоко днес, след като бившият му ортак Евтим Милошев беше предложен за служебен министър на туризма. Двамата се разделиха тихомълком през 2006-а година и вече близо 2 десетилетия не са се чували дори по телефона. Lupa.bg се добра до дъното на драмата между двамата и до репликата, предизвикала войната помежду им.

Милошев винаги е бил уклончив по въпроса и е заявявал, че просто е избрал да се развсива сам на продуцентското поприще. „Слави не ми писа дори когато ми се роди дете, това ме учуди. Иначе е толкова мил и неконфликтен човек“, обича да се бъзика с бившия си ортак създателят на родния „Сървайвър“.

Истината е, че между двамата скандалите тлеели цяла петилетка, но капката, която преляла чашата, била заради жена. Става въпрос за фаталната манекенка Боряна Шехтова, която по онова време живееше с Милошев.

Трифонов си позволил да се изкаже просташки по адрес на русокосата дама пред Евтим, като я нарекъл „евтина мутреса“. На онзи му писнало от вечните псувни и обиди на Дългия и го нахранил здравата в отговор, като особено го жегнал с репликата „импотентен маркуч“.

Трифонов, който няма наследници и според мълвата е неспособен да ги създаде заради тежко неврологично заболяване, побеснял и го изхвърлил от продукциите си. А до бой не се стигнало благодарение на Росен Петров – друг бивш авер на Дългия, който разтървал двамата мъже.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ