Тежка катастрофа претърпя „бащата“ на култовия хит „Радка пиратка“: По чудо оцеляхме

434736994_1842845709519324_7546505103513726990_n

„Бащата“ на култовия хит „Радка пиратка“ Тошко Тодоров и чаровната му нова приятелка Мима, с която само преди няколко дни обявиха официално връзката си, едва не загинаха в ужасяваща катастрофа.

Двамата пътували с колата на Тошко, когато на 5-6 км от Търново на главния път София-Варна край разклона за село Леденик станали неволни участници в пътен инцидент с участието на три автомобила.

Инцидент
В профила си във Фейсбук Мима Шопова публикува две снимки, на които се виждат изтормозените, но щастливи лица на двамата и лаконичният пост: „След пътен инцидент най-важното е, че сме живи, здрави и заедно.“ Пред „Телеграф“ русокосата красавица не поиска да сподели подробности за инцидента, тъй като й било трудно да се връща отново в спомена за това, което са претърпели.

Газова бутилка
„Беше верижна катастрофа с три коли. Нашата е ударена най-много, и отпред, и отзад. По чудо оцеляхме. Можеше да гръмне газовата бутилка“, заяви Мима Шопова. До този момент от Областната дирекция на МВР във Велико Търново няма изнесена информация за верижната катастрофа, която се е случила най-вероятно в четвъртък следобед само на няколко километра от входа на старата столица.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ