Карнобат отново бе газова камера за изтребление на хора: Работник разказа за ужаса от първо лице

171231703496545

И снощи Северната промишлена зона на Карнобат бе подложена на интензивно обгазяване, вследствие на което има откарани с линейки хора, а полицията е затворила и отцепила района за работници от кабелния завод „Борднетце – България ЕООД“.

Ето какво пише до Флагман.бг един от работниците, който е дошъл да застъпи на смяна в 22 часа:

„Тази вечер отново замириса много силно на нещо, което наподобява сяра. Ние бяхме вътре в цеха, вътре се усещаше силно. Излязохме навън, защото започнахме да се задушаваме. Установихме, че навън са излезли още хора, но някои продължаваха да работят по останалите цехове, сигурно там концентрацията не беше толкова висока. Докато се чудехме какво става, миризмата навън започна да става още по-силна и започнахме да повръщаме. Имаше припаднали жени. Откараха ги в линейка. Около 22 часа дойде и полицията. Разпоредиха да преустановим работа и да се приберем. Казаха, че не се знае кога отново ще започнем да работим, когато се установи откъде идват отровите, тогава ще ни повикат на работа. Пиша Ви, защото аз и колегите ми виждаме, че нещо се разследва, но доникъде не се стига и резултати няма. Какво чакат да стане? Кога ще ни върнат на работа? Дали е възможно да са ни тровили през цялото време?”.

Това писмо е изпратено на редакционната поща на Флагман.бг в 23:06 мин.

Друг източник потвърди за случилото се снощи и каза, че и към този момент полиция пази района, а заводът не работи.

Целият район е осеян със стари постройки, но много бързо може да се обходи и да се установи кой продължава да трови населението. Дали изобщо в Карнобат има държавна и местна власт, които да се интересуват за здравето на гражданите си?

Вероятно фигура с особено влияние стои зад отровителя на Карнобат и това е причината антихуманната дейност, наподобаваща изтреблението на евреите в газови камери през Втората световна война, да продължава безнаказано.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ