Богомил Бонев: Коцев е престъпник! Киро и Денков му обещаха чадър от страх да не им разкрие схемите

акад. денков, живко коцев

За „услугата“, която направиха правните нищожества Кирил Петков и Денков, когато накараха защитен свидетел да се отметне от показанията си и от сделката. От страх той да не разплете цялата престъпна мрежа, те му обещаха политически чадър. А сега даже и фиктивен болничен.

Това пише в свой пост Богомил Бонев по повод разкриващите се един след друг факти около аферата „Паскал“ и участието на главния секретар на МВР Живко Коцев в нея.

„Нека уточним още веднъж, че от престъпната група обвинението избира един престъпник. Повтарям – престъпник. И го прави защитен свидетел срещу имунитет. За да разкрие цялата престъпна дейност.
Това е сделка. Ако този престъпник се отметне от сделката, отношението към него е двойно по-агресивно.
Защото и в ареста има различни условия.

Това е „услугата“, която направиха правните нищожества Кирил Петков и Денков, когато накараха защитен свидетел да се отметне от показанията си и от сделката. От страх той да не разплете цялата престъпна мрежа, те му обещаха политически чадър.

А сега даже и фиктивен болничен. Сигурно си мислят, че така няма да бъде уволнен. Нищо, може да се лекува и в МВР болница. Да не говорим за главоболията на лекаря, подписал болничния лист.
И сега този свидетел няма друг изход. Освен да разкрие всичко за всички мошеници. Които ни управляваха последните месеци.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ