Дончева изригна: Надувки и претенции от ПП-ДБ! Населението да каже ,,баста, дотук“ и да ги измете

татяна дончева

Това, което се разрази в МВР и в Митниците, е отговор на една група срещу друга, за да се покаже, че едните не са по-почтени от другите. Предоставили сме системите за сигурност на крайно спорни хора, които са инфантилни.

Това заяви Татяна Дончева, лидер на „Движение 21″, по БНР. Според нея бившият вече главен секретар на МВР Живко Коцев е реагирал по крайно неубедителен начин.

Показва желание да се прикриваш, следователно си гузен – има от какво да се прикриваш. Той няма абсолютно никакво логично обяснение за действията си, които да бъдат адекватни на длъжността, която заема. Забележете жеста му с часовника – жест на дете, на което са купили часовник на панаира в селото и то се хвали с него. Това е абсолютно нелепо – такива хора да се намират на такива места.“, коментира още Дончева.

„Главният прокурор и той се чуди накъде да криви, на кого да услужи“, подчерта Дончева, според която Борислав Сарафов може да изкара цял мандат, „докато ги чака да структурират ВСС и да избират главен прокурор“.

„Това е система, тапицирана по етажите с прислуга, в продължение на много години. Тези хора, за да бъдат направени прислужници, са сложени в зависимости, от които откачане няма. Всичко това трябва да се измете. Как да се измете, като съотношението на силите (за властовите позиции)е примерно 95:5%. Единственият ресурс е в населението, което да каже – баста, дотук! Само че населението такова нещо не казва“, коментира лидерът на „Движение 21“ в предаването „Преди всички“.

„Няма как Христо Иванов и пепейците да направят това, за което претендират. Те могат да получат американско финансиране, но не могат да го направят, защото никога не са били в реалната система и нищо не знаят за нея. Това са само претенции и надувки“, каза още Татяна Дончева.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ