Милена от „Ергенът“ с разкритие за участничките: Истина е! Някои момичета харесваха…

милена

Парфюмеристката Милена Соколова стана поредната кандидатка за сърцето на Алек Младенов, която напусна третия сезон на „Ергенът“. По време на престоя си тя събираше само положителни коментари както вътре в къщата, така и сред зрителите на риалитито заради своята скромност, искреност, интелигентност и това,което разказа, че е преживяла преди години.

„Аз повярвах на всяка една дума на Алек. Той направо докосна сърцето ми. И на раздялата, когато се разделихме, всъщност разбрах колко отговорно е постъпил към мен, и колко достойно е неговото решение. Все пак всички сме хора и не всеки харесва другия. Най-нормалното нещо е двама човека да не се харесат, или пък да се харесат. И аз абсолютно го разбирам и уважавам решението му всъщност, че беше искрен“, каза тя в предаването „Преди обед“ по БТВ.

„След излизането ми аз си отдъхнах, почувствах се освободена, нямаше за какво да съжалявам. Останах с много приятни впечатления. Разбира се, думите на Алек винаги ще си ги спомням, срещите с другите момичета също. Изобщо много прекрасни моменти, които изпълниха душата ми“, обясни Милена.

Тук водещата се обърна към нея с думите: „Ти си много специална. Как момиче като теб оцеля толкова време в тази среда?“

„Не знам доколко съм специална. На мен тази среда наистина не ми е най-типичната, но всъщност разбрах там, че красотата е в разнообразието. Срещнах най-различни момичета, с които трудно бих се срещнала във всекидневния си живот. И от всяка една от тях научих по нещо. Човек може да научи нещо ново, нещо ценно от всеки друг човек“, отговори парфюмеристката.

След това тя разкри каква подкрепа е получила от майка си и сестра си и бе върната назад към спомените й с нейния баща, който си отива от този свят преди две години и половина.

„Майка ми беше по-скептично настроена. Те и двете знаят, че аз се притеснявам. Но общо взето ме подкрепиха. Защото разбраха, че това е една моя истинска мечта – да срещна любовта. Отдавна го търся това нещо. И чувайки тази покана за една приказка, която може да завърши с щастлив край беше едно добро предизвикателство за мен. Загубата на баща ми беше най-трудният момент в живота ми. Той беше много толерантен човек и съм сигурна, че щеше да ме подкрепи и може би щеше да се радва за моето представяне там. Никога нямаше да ме упрекне за нищо. Напротив – с него много винаги сме се разбирали. Говорили сме на една честота, имали сме сходни преживявания. Духовното общуване между нас беше огромно, имахме силна връзка. Той е много търпелив човек, толерантен, разбиращ. Никога не би ми казал да не го правя. Той щеше да ми каже: „Ако така го чувстваш, направи го“, сподели Милена.

„Най-големият ми страх винаги е бил да говоря, да се покажа пред камера. Това е било почти невъзможно. Сега не бих казала, че съм свикнала, но да – това беше най-голямото предизвикателство. Реших, че в името на любовта ще се предизвикам и дори ще надскоча тези страхове. Все пак имам някакъв шанс. 1 към 26 тогава ми се видя голям шанс“, добави тя.

Запитана дали е имало много фалш сред участничките, Соколова отговори: „Да, за съжаление имаше фалш, усещах как момичетата харесват прожекторите може би повече и от Алек. Трудно намерих истински хора, открити, наистина търсещи любовта, каквато е целта на нашето влизане там. Беше ми много интересно. По-скоро беше трудно на етапи, защото беше много интензивна програмата, която имахме. Но аз съм много любопитен човек, любознателен, и всеки ден ми беше интересен с новите предизвикателства, игри. Този трепет да не знаеш какво ще се случи – дали ще останеш след един ден или ще си тръгнеш, така оценяваш всеки един момент, в който си там, в който вдишваш въздуха на тази прекрасна и невероятна гледка. Можеш да се насладиш на природата, да вземеш всичко най-красиво“, сподели участничката в „Ергенът“ 3, цитирана от Петел.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ