Борисов за бесния скандал с Рашков: Трябва да има правила и уважение! Не бива да се бяга от въпроси

payimage-598810

„В сферата на отбраната и енергетиката ще дадем пълна подкрепа на служебното правителство на Димитър Главчев. Може да разчита на пълната ни подкрепа в тези сфери“. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на брифинг в парламента.

Бойко Борисов коментира и бесния скандал с депутата от ПП-ДБ Бойко Рашков.

„Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в Народното събрание (НС) да се държат по подобен начин с който и да било депутат“ – това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на парламента.

„Дори и тук трябва да има правила и уважение. Да, не трябва да се бяга от въпросите на журналистите, но не може и да се преследват депутати по коридорите и асансьорите и да се бият с чадъри“. коментира бягството на Бойко Рашков от комисията за митниците.

„Всеки депутат има право да постъпва, както намери за добре“, заяви председателят на ГЕРБ на въпрос как ще коментира бягството на Бойко Рашков от комисията за митниците.

„Нека се държим сериозно. Не мога да повярвам, че ПП-ДБ са казали такова нещо, просто ще отговоря – преди три години ГЕРБ вкара България в най-бялата организация ЕС и еврозона.

Оставихме готов и договорен план за възстановяване. Три години те бяха на власт – над 20 закона сме приели заедно по ПВУ, всичко, което Асен Василев даде – сме приели“ – така той коментира последните изказвания на ПП-ДБ.

Лидерът на ГЕРБ заяви, че твърденията на Денков са несериозни. „Не може да има сглобка с хора, които не си дават реална представа за това, което са сътворили. Да кажат какво направиха те“, отсече той.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ