Ще празнуват ли пловдивчани Великден и къде ще бъдат през почивните дни?

Великден

Великденските празници вече са тук, а в тази връзка решихме да попитаме пловдивчани къде ще прекарат почивните дни.

В анкетата на TrafficNews „Къде ще прекарате Великденските празници?“ са гласували над 2000 човека, като най-голям процент е събрал отговорът „Вкъщи”.

Оказва се, че цели 81% ще прекарат празниците със семейството у дома. Почивните дни тази година са 1,3,4,5 и 6-ти май, като само 2-ри е работен.

Малко над 9% от анкетираните са посочили, че няма да празнуват никъде Великден. Възможно е в основата на решението им да са големите разходи около празниците. Много българи изпитват затруднения, като всеобщото повишение на цените на стоките и услугите затруднява домакинствата им.

Много по-рентабилна би излязла подготовката за празненство в домашни условия, отколкото на някой курорт или зад граница.

Въпреки това 6% от анкетираните са посочили, че ще прекарат Великденските празници в чужбина. Малко над 3% от гласувалите пловдивчани пък са решили, че ще посрещнат празниците в някой от българските курорти



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ