Не е за вярване! Убийцата Габриела може съвсем скоро да стане булка, вижте кандидат-жениха

габриела славова, Стефан Илованов

Обвинената са участие в убийството на мъжа си Габриела може съвсем скоро да стане булка. Очаква се след празниците фаталната жена да получи предложение за брак от IT специалистът Стефан Илованов.

Мъжът обмислял да предложи на Габриела още докато била зад решетките, но решил да изчака по-добър момент за романтичното предложение.

След като съдът реши да пусне Габриела под домашен арест, кандидат-женихът е категоричен, че времето му вече е дошло.

„Сега вече мога да направя предложението за брак в по-подходяща обстановка. Ще посетя Габриела в дома й по празниците и ще й предложа да ми стане жена“, зарече се пред „България Днес“ Иливанов.

Стефан Илованов е участник в много каузи, свързани със защитата и намирането на добри стопани за бездомните животни. За вестника сподели, че се е грижел и за кучето на Габриела и майка й и така се запознава със семейството. След драмата с убийството на Пейо и обвиненията на Габриела Стефан казва, че иска да й помогне, защото била „добра жена“.

„Ако сключим брак и аз получа попечителството над децата, ще мога да ги водя в затвора, да виждат майка си, каквато и присъда да получи Габриела“, казва Стефан.

„А и Габриела е добър човек и заслужава добра съдба за децата си“, добави компютърният специалист.

Кандидат-женихът каза още пред вестника, че в килията 33-годишната Габриела е получила четири инсулта.

„Първия, който беше микроинсулт, го получи при първата загуба за попечителство на големия си син, Михаел, после – за Кристиан. Вторият вече не беше микроинсулт. Третият – също. А за четвъртия не разбрах точно, защото съм извън София“, твърди кандидат-женихът.

Ако получи „да“ от Габриела, Стефан планира да осинови и децата на избраницата си. Как ще се случи това дори и след като се ожени за нея, е много трудно да се прогнозира. Засега се знае, че Светлана Георгиева, лелята на Габриела, е изявила официално желание да поеме грижата за децата на племенницата си.

„Процедурата обаче не е приключила. Но аз смятам, че е най-добре за децата да се грижи майка им“, каза за „България Днес“ самата леля.

IT спецът също потвърди това и уточни, че краят на процедурата ще стане известен в края на май.

Вчера обаче в ситуацията около опеката над двете невръстни деца на Славова – Михаел и Кристиан, настъпи може би коренен обрат. В студиото на „Денят започва“ по БНТ бившият депутат от ПП Велико Минков огласи резултатите от ДНК анализа, сочещи, че той, а не убитият Пейо Пеев е биологичният баща на Кристиан Пеев, и се зарече да поведе съдебна битка за признаването на родителските права над Кристиан.

„Докато не се произнесе съдът, нищо не може да се твърди със сигурност“, коментира за вестника адвокат Димитър Вълков, защитник на обвинените за убийството на Пеев майка и дъщеря.

Той поясни още, че в килията неговата подзащитна Габриела е получила не инсулт, а мозъчен инфаркт.

„Той не оставя следи. Но Габриела е била прегледана от специалист в болница извън ареста със съответното медицинско заключение. Мозъчният инфаркт е много коварно заболяване, но в ареста тя не е могла да се лекува“, подчерта юристът.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ