Нинова насъска иконома си срещу Ваня Григорова: Не гласувайте за нея! Има пари, но не става

7 Dni Bulgaria12.05.2024
payimage-598936

Очаквам скандална, компроматна, груба кампания. Такава, каквато не бива да бъде в една спокойна, нормална и развита европейска държава“, това казва кандидатът от гражданската квота на БСП за народен представител и политически иконом на Корнелия Нинова –  Калоян Методиев.

„Предпочитам сблъсък на политически идеи, на визии за развитието на страната, на равносметка кой и какво е постигнал. Мисля, че предвид ситуацията, в оставащите четири седмици до изборите, ще доминират вътрешните теми и еврокампанията ще остане много на заден план“ посочва той пред „Стандарт“ и споделя, че е приел поканата да е част от листите, за да помага в кампанията, да подкрепи на терен една политика, която поддържа публично и непоколебимо през последните години.

Методиев е убеден, че „ПП-ДБ вече не могат да са алтернатива, защото се прегърнаха с тези, които щяха да изчегъртват. Едва ли избирателите ще се хванат за втори път на този номер. А и те самите си казват, че след изборите пак ще търсят колаборация с ГЕРБ. Капацитетът за управление на „Възраждане“ клони към нула“. Първата работа на Григорова като влезе в Столичния общински съвет беше да влезе в коалиция с ГЕРБ. До ден днешен не е казала откъде са огромните пари, които се изляха в кампанията й за кмет. Повечето й билбордове – от милиардера Терзиев. Въпрос, който става все по-реторичен. И въпреки това социолозите днес й дават 2%. Другите, за които споменавате, са около 1%. Хората да не си пилеят гласа за малки формации без шанс. Залогът този път е голям“. 

Според него „единственият възможен вариант след изборите е някакво преходно, надпартийно управление с конкретен срок и няколко приоритета, което да започне да ни извежда постепенно от политическата криза. Да успокои хората и бизнеса, никой да не ги тормози и закача. Да се гарантира функционирането на социалните системи. И най-накрая да се вземат парите по Плана за възстановяване и устойчивост, които бяха за справяне с корона кризата, която свърши преди години.“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ