Ергенката Алекс удари звучен шамар на Бони в Хелс Китчън: Шеф Ангелов короняса най-добрия звезден готвач

шеф ангелов

Ергенката Алекс удари звучен шамар на Бони в „Хелс Китчън“: Шеф Ангелов короняса най-добрия звезден готвач. Поп фолк дивата Бони и риалити звездата Александра Гърдева се изправиха една срещу друга за последен сблъсък в звездния финал на „Хелс китчън“ 6.

В последните седмици напрежението между двете амбициозни дами се увеличаваше и всяка от тях беше твърдо решена да докаже себе си като завоюва титлата „Най-добър готвач сред звездите“, която миналата година грабна инфлуенсърката Виктория Капитонова.

Тази година титлата грабна Гърдева, въпреки че според повечето фенове на кухнята на ада, победата на Бони била в кърпа вързана и много от тях се отказали от предаването още когато разбрали, че певицата въобще отива на финал.

Почитателите на „Хелс китчън“ бяха убедени, че победителката вече била ясна и, че попфолк певицата била поставена в по-благоприятно положение спрямо другите от шеф Виктор Ангелов… това обаче, не се оказа истина, пише Марица.

„То е ясно от самото начало, че Бони ще спечели“, обади се фен няколко часа преди големия финал.

„Така ще го нагласят, че Бони да спечели….“, написа друг зрител.

На церемонията присъстваха звездни гости, миналогодишни участници, съотборници от Златния отбор, а оценката определиха 4-ма топ шефа, заедно с шеф Ангелов. Двамата готвачи, които ще се борят за победата в големия финал на Hell’s Kitchen са талантливият Чоткин и изненадата на сезона Станислав.

Големият ухажор Димитър напусна кухнята на Ада завинаги.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ