Цвета Караянчева: Време е да натиснем паник-бутона и да спрем този вятър на Промяната

944710

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов посети Кърджали като част от предизборната си обиколка в страната. Той посети църквата на средновековен манастирски комплекс „Св. Йоан Предтеча“ и разговаря с отец Николай Величков. Към манастира има параклис, изграден с дарения, основно от ГЕРБ.

Водачът на листата в града Цвета Караянчева представи кандидатите за депутати в нея. След това тя направи анализ на управлението досега.

„Време е да натиснем паник-бутона и да спрем този вятър на промяната, който ще унищожи България“, призова Караянчева.

„Когато се сблъскат митове, се ражда нова реалност. Сблъскаха се два мита – колко е лоша ГЕРБ и колко добри са тези, които идват. И така се роди новата реалност на тези 3 г., която обаче доведе до това хората да са разединени, да живеят неудовлетворени и най-вече с чувството за тревожност какво предстои и ни очаква“, заяви на свой ред водачът на евролистата на ГЕРБ Росен Желязков.

„Нашата задача след тези избори е да управляваме усърдно, за да не е разединено обществото. Затова и програмата ни цели да удовлетвори обществените очаквания, допълни Желязков. И обясни, че след изборите основната задача на ГЕРБ ще е да се състави редовно стабилно правителство с пълен мандат. Затова ще направим всичко необходимо да съставим управление с когото трябва и с когото можем, водени от принпиците си, без да казваме: с тези няма, с тези никога повече. Защото хората очакват обединение на разединението си“, допълни той.

„Този, който знае какво трябва, е лидерът ни Борисов. Той три пъти е бил премиер, страната е преминавала през кризи. И доверието, което той има, е отражение на отговорността, която той има“, завърши Желязков и даде думата на Борисов.

Инфраструктура, образование, култура и нулева миграция, това мога да ви обещая. Хората помнят възродителния процес – тогава имаше разединение между хората, намразиха се роднини. В този регион етническата толерантност трябва да бъде въздигната в култ. Няма нищо по-страшно от разделението, каза Борисов.

„Като видях водача на ДПС, като гледам нашия за Кърджали – сигурен съм, че ще има околовръстен път, спортна зала и ремонтиран булевард. Трябва да даваме знак как се работи – и като противоборство на партиите, а след това и в името на хората“, допълни лидерът на ГЕРБ и посочи, че ще се радва, ако Цвета Караянчева влезе като депутат от Кърджали.

„Ще направим всичко възможно – където са кметове на ГЕРБ и на ДПС, хората да се чувстват по-добре“, допълни той.

И предупреди своите – да водят битка за всеки глас, но да се уважават. Да се пазят от обиди и прекомерно използване на епитети.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ