Ужасяваща гледка! Погребаха в цветни ковчези четирите дечица, изгорени живи

1537281051-5

В Англия погребаха четирите дечица, запалени и изгорели живи в дома си през май. Майката, която все още е в болница, не можа да се прости с тях.

На погребението присъстваха стотици – близки, приятели, съученици, учители на малките ангели.

Дечицата бяха погребани в цветни ковчези, обрисувани с картини и приказни герои. Около ковчезите бяха направили шпалир пожарникарите, които са участвали в спасителната акция.

Животът на едно обикновено семейство във Великобритания се срутва като къща от карти. Заради глупаво скарване между двама младежи четирите деца умират в дома си, след като той е запален през нощта от трима души.

Според разследването 23-годишният Зак Боланд се скарва с един от синовете на Мишел Пиърсън. Конфликтът в съзнанието му ескалира до огромни размери и заедно с още двама души той решава да отмъсти, нападайки семейството.

Посред нощ той хвърля през прозорците на дома запалени бомби. Пламъците се разпространяват бързо и превръщат семейството в пленици на огнения ад. 14-годишната Деми, брат й Брансдън – 8 г. И Лейси – 7 г. изгарят живи. Сестричката им Лиа – 3 г. умира на другия ден в болницата. Майката Мишел е приета с много сериозни изгаряния и е поставена в изкуствена кома.

Двете по-големи момчета от фамилията успели да преживеят пожара.

Извършителите на гнусното престъпление са получили доживотни присъди.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ