Огромна трагедия в София! Майка загина опитвайки се да спаси двете си деца

1519049269-t

Зловещ инцидент с две деца в столицата завърши с нелепа смърт.

„Всичко стана в квартал Младост около блок номер 325. Говорех си със съседки когато чухме зловещ тътен. Решихме да видим какво се случва. Видяхме, че е станала катастрофа, а две дечица са пострадали. Не знам дали децата са били в колата или автомобилът ги е блъснал. Едно от децата бе леко пострадало, а другото изглеждаше по-зле“, казва очевидка.

Тя уточнява, че на мястото – на улица „Атанас Москов“, незабавно пристигнали полицаи и лекари.

„Събраха се много хора. По едно време някой каза, че има починал човек. Притеснихме се да не е някое от децата. Видяхме обаче, че става въпрос за една жена. Оказа се, че това е майка им. Никои така и не разбра дали тримата са били в някоя от колите или са били блъснати. Полицаите отцепиха още по-голям район и казаха, че тепърва ще нищят причините за смъртта на жената. Семейната драма е огромна, случилото се бе ужасно – хем децата са пострадали, хем майка им издъхна“, казва още очевидката.

Самоличността на пострадалите деца и починалата му майка все още не са ясни. На място има полиция и се води полицейско разследване

„БЛИЦ“

Снимка: Флагман


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ