Най-горещата мълва от днес: Слави Трифонов стяга сватба, ето коя е щастливката

Слави Трифонов

Победителката във втория дуел в риалитито „Фермата“ – русото изкушение Радилена, определено успя да се наслади на триумфа си. По традиция и за нея беше организирано парти, на което, разбира се, имаше храна и алкохол.

Тъй като спиртните напитки са кът в стопанството, Радилена и най-близката й приятелка там Христина се възползваха от подаръка, за да си повдигнат настроението. Докато надигаха чашите, блондинката припяваше на песните, които си бяха избрали за купона. По време на едно от изпълненията на Слави Трифонов Радилена до такава степен се размечта, че обяви на дружката си, че един ден ще се омъжи за шоумена.

Оказа се, че кръшната сервитьорка от с. Кула, която учи за юрист, от години вехне по Дългия – харесва го като мъж и се наслаждава на музиката му. Наскоро тя дори е успяла да се запознае с водещия в столичен ресторант и според нея са изпитали взаимни симпатии.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ