Гей ли? Само вижте коя родна звезда се натиска за леглото на Камен Воденичаров

камен воденичаров

Голямата певица Нели Рангелова и Камен Воденичаров били на крачка от това да станат двойка, доколкото е възможно това с оглед сексуалността на Кацко.

Преди години фината Нели хлътнала до уши по Воденичаров, който пък откликвал на нейните трепети и упорито я ухажвал. Това обаче не са само спомени от миналото, тъй като Рангелова наскоро призна, че Камен става все по-красив с годините и отново започва да се влюбва в него.

Пеперудите в стомаха на Нели се пробуждат по време на общо турне с Камен, Влади Въргала и Август Попов. „Какви купони правехме, не е истина – във всеки град. Погаждаха ми и разни номера. Лягаме си всички вечерта, а на сутринта не мога да си отворя вратата, те наредили всички саксии пред нея”, спомня си Нели.И

Нели е ухажвана и от други нейни колеги, но всичко е било в рамките на допустимото, никой не е прекалявал в стремежа си да я направи негова. С Камен не се получило. Успели с Нели да си запазят приятелските чувства и доста често се шегуват на тази тема. Тя обаче продължава да го намира за изключително привлекателен и го определя като един от най-красивите български мъже.

Не е ясно как реагира съпругът на Нели на тези нейни признания. Из светските среди упорито се говори, че мъжката компания около Нели всъщност е от хомосексуалисти. Приказките, че и Камен е такъвq вероятно успокояват съпруга на певицата. Тя е близка още с Георги Христов и Васил Найденов, чиято сексуалност също е поставена под въпрос в медийното пространство.

Нели пък подготвя своя голям концерт в зала 1 на НДК на 7 октомври. С бенд от 15 човека ще изпълни абсолютно на живо някои от най-популярните си песни. Поканила е и известни колеги, които ще пеят с нея в дует. Научихме имената на Васил Найденов, Георги Христов, Веселин Маринов, Мария Илиева, Любо Киров, Влади Ампов – Графа и т.н.

ШОУЗа нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ