„Джи Пи Груп“ с първи думи след скандалите: Сатанизираха ни, на никой няма да простим!

logo GPGroup mapped BLACK

Сатанизират ни и търпим тежки загуби. Това каза по Нова телевизия един от тримата основатели на фирма „Джи Пи груп“ Владимир Лозанов. Според него, всички обвинения и твърдения били измислени от определена група хора. Това били определени бизнесмени, като сред тях имало и собственици на медии.

„Тези разговори ще се водят в съда. Депозирали сме съдебни искове. На никой няма да простим, отиваме на съд. Определени групи от хора, които имат интерес да ни изолират, сатанизират и вкарат в карантина“, оплака се Лозанов.

„Две-три неща са измислени като събития и ни сатанизираха. Това в Русе беше брутално, когато ни набедиха за убийството“, отсече той.

„Тунелът „Железница“ е закрит проект за нас. Край, не ни интересуват тези два проекта тунелът и трамвайната линия в София“, допълни Владимир Лозанов.

Той категорично отрече информацията, че през годините е имало политически чадър. „Нито един търг не се печели на технически добре издържана документация. Печели най-ниската цена“, уточни Лозанов.

„Нямаме текучество във фирмата. Има политически фигури и бизнесмени има в страната, 7 млн. сме, познаваме се всички. Това, че на един човек съм построил къща, не значи нищо. Има договори“, завърши един от собствениците на „Джи Пи груп“.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ