Проговори приятелката на Северин! Ето какво е видяла по долните му гащи в деня на убийството на Виктория

северин

Кръв имаше по дънките му и по долните му гащи. Хвърли ги за пране, ама аз нямах време да ги изпера, щото имах друга работа. Не е докарвал никакви вещи. Седна на леглото, плака, беше целият червен. Питах го какво стана, а той само повтаряше, че не знае. Това разказва пред „Телеграф“ приятелката на Северин – Емел. 

Обяснил й, че ударил момче. „Не вярвам Селяйдин да е извършил туй нещо, не искам да лежи в затвора”, каза още тя.

Ако обаче получел присъда, щяла да му ходи на свиждане. Той изкарвал някой лев, като разтоварвал стоки. „Не знам какво точно – кашони с обувки, други такива неща разтоварваше от камиони. На частно го викаха, отиваше за час-два и се връщаше с пари”, посочи още тя.

За рода на Северин знае, че родният му баща е умрял в затвора, където лежал за кражби, но не може да каже дали е от болест, или се е самоубил. Чичото на Северин и брат на баща му в момента бил в затвора, лежал там от „бая време”, има още една година и щял да излезе на свобода. Чичото бил осъден за кражби на злато и пари.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ