Трагедия! Убитият мъж е преживял истински кошмар: Лицето му е било обезобразено, а при аутопсията…

Полиция и лента

57-годишният Муйдин от село Вълкосел е убит! Това установи направената аутопсия на трупа, намерен рано тази сутрин край селото. Муни е бил размазан от бой, имал множество травми несъвместими с живота, пише struma.com. 

Лицето на мъжа е било обезобразено, но аутопсията е открила и множество вътрешни травми и наранявания. Муни е добре познат в селото, наскоро се завърнал от гурбет в Гърция,където ходил заедно със съпругата и зет си. Припомняме, че трупът му бе намерен около 04.40 в близост до фурна в края на селото.

Криминалистите направиха оглед и откриха видими следи от насилие. Няколко работни версии бяха проверени, но след аутопсията започва издирване на убийци. Бит е зверски.

Разпитват се хората в селото и негови близки за стар враг и отмъщение, но засега никой не казва, кой може да го мрази толкова. Човекът цял живот е гледал тютюн. Пиел е, но не е бил заядлив.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ