Невиждана драма: Майката на Боби Хлебаря проплака: Дъщеря ми е мъртва, а за смъртта й набеждават сина ми!

хлебаря

Знаете ли какво ми е? Дъщеря ми е мъртва, а набеждават сина ми, че я е убил. Не мога да го приема. Това заяви в ексклузивна изповед пред „Бургас24“ Павлина Стоянова, която напълно е убедена в невинността на Борислав.

Вчера трябваше да започне процесът срещу Хлебаря, но тъй като адвокатът му е бил опериран по спешност, заседанието бе отложено за 15 ноември. Тогава пред съда ще застане и съкрушената жена, която ще разкаже потресаващи подробности от фаталния 19 юни и ще се опита да докаже невинността на сина си.

„Когато Борислав ми се обади и каза – мамо, Деси почина – се обадих в моргата. Мъжки глас ми съобщи, че по тялото няма следи от насилие, черният й дроб е бил подут и извит, а жлъчката й е приличала на балон. А сега твърдят, че дробът й е бил спукан, а жлъчката – скъсана. Освен това хемоглобинът й е бил 116 – нещо невъзможно при масивен кръвоизлив, какъвто разследващите твърдят, че е имало. Готова съм да разкажа всичко това и пред детектор на лъжата“, подчерта Павлина.

Според нея, в нощта преди трагедията, Десислава била с приятеля си по чашка – съсед, който в момента се явява основен свидетел срещу Борислав.

„Накараха го да се признае за виновен, как ли не го заплашваха. Казваха му – днес ще бъдеш тук, и утре и така докато не признаеш. Помисли за детето. Заплашваха и него, и бизнеса му“, разказа още майката на подсъдимия.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ