Без капка срам! Голото дупе на Лозанова лъсна на пъпа на София! (Горещи СНИМКИ)

Николета12

Изпод малка, т.е. уууултра къса черна рокля ,дупето на Николета лъсна на пъпа на София.

Над 18 800 души са се удивили от гледката в Инстаграм и са вдигнали палец нагоре в знак на 100-процентово одобрение. Дори на социалната мрежа й е трудно да зареди всички коментари, в които феновете са написали все превъзходни думи за визията й и за самата Николета.

Не останаха и такива, които негодуват от мястото, на което е направен секси кадъра. Николета разхожда оформеното си дупе под тузарска рокля на Филип Плейн около района на Народното събрание, а на фона се вижда храм-паметникът „Св. Александър Невски“.

Позирането в близост до свещеното място някои сметнаха за доста скандална провява, но по-голямата част от последователите й сметнаха, че фотото е чук и изглежда мега ефектно.

От следващи снимки на Лозанова в същата одежда виждаме, че освен крака и при навеждане – задни части, дрехата разкрива и гледка към бюста й, тъй като деколтето й е доста дълбоко.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ