Чудо! Лора Крумова заряза бебето, хукна по молове! Водещата в отчайваща депресия…

Лора Крумова

Лора Крумова, която в началото на септември стана майка за втори път, почти не прекарвала време с новородената си дъщеря Мина, разкриват запознати. Тв водещата не издържала на напрежението и постоянния плач на пеленачето и нонстоп търсела човек, който да я замести в грижите.
На разположение обаче била само майка ѝ, която също грохвала от умора, защото се раздвоявала между малката Мина и големия син на телевизионерката, който също отглеждала, когато не ходел на детска градина.

В свободните си часове Лора разпускала с обиколки в столичните молове, където се срещала на раздумка с приятелки. Покупки обаче не правела, а само гледала зажадняло витрините с новите колекции на марковите бутици, тъй като в момента нищо не ѝ ставало. По време на бременността Лора качила повече от 20 килограма и отново достигнала свръхтегло. Всичките ѝ усилия да се втали в последните години, спазвайки режима на Петър Дънов, отишли на вятъра и тя отново се върнала на началната права. Тв звездата обаче не можела да гладува напълно, защото още искала да кърми бебето, а това не било здравословно. Гледала обаче да го кара само на леки храни и на фрешове, с които заменила чашите вино.

Гледката в огледало определено я потискала, но се успокоявала с факта, че ще бъде в майчинство още поне една година, в която се надявала да успее да върне минимум старите си килограми. Макар да се заричала този път да бъде по-осъзната майка, отново се повторила историята от първото ѝ раждане. И тогава нейният дългогодишна половинка Сотир проявил по-голяма грижовност към бебето, която обикновено е необичайна за татковците, пише „Ретро“.

И с малката Мина се случило така, но той не упреквал Лора, защото знаел, че следродилната депресия при нея минавала в особено тежка форма. Крумова признава, че Сотир повече настоявал да имат второ дете, отколкото тя била склонна, най-вече заради напълняването. Журналистката не крие, че винаги е имала комплекси за фигурата си. „От „пълничка“, „дебела“, до „кит на плажа“ са ме описвали. Имам повече килограми, отколкото бих искала, но вече съм осъзната достатъчно и мисля, че съм на правилната пътечка“, коментира тя.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ