Потрес! Цветанка Ризова паркира като мутреса, за малко да сгази велосипедистка (СНИМКА)

ТВ водещата Цветанка Ризова бе уловена от будни граждани да паркира лъскавия си черен джип като мутреса.

Действието се развива на столичната улица „Богатица“ 26, в близост до Южния парк. Не е ясно какво е вършила в сградата там журналистката, но при всички положения е можела да намери паркинг наоколо, където да остави мощното си возило, колкото и спешна да е срещата й, писа „Ретро„.

Въпреки това, за да си спести няколко метра ходене на 10-сантиметрови токчета, префърцунената телевзионерка решила да качи колата си върху тротоара, което е строго забранено и се наказва с глоби.

Макар паркинг дилемите на Ризова да се разиграват по тъмно, в района все още има пешеходци и минувачи, които, възпрепятствани от нея, не могат да преминат спокойно. Докато намества джипа си в продължение на няколко минути, Цветанка едва не прегазила жена с колело.

На всичкото отгоре, когато скокнала от колата и се отправила към входа на сградата, журналистката не се извинила на велосипедистката и се наложило даже жената с колелото да изчака Ризова да премине като кралска особа, за да продължи пътя си.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ