ВИП-ове?! Кулагин изкара черните ризи на всички от къщата и ги разсипа…(Подробности)

Кулагин1

В последното си интервю Валентин Кулагин описва какви нови факти е открил за доскорошните му съквартиранти в къщата на „ВИП Брадър“, след като положи толкова много труд да им свали маските.

Най-напред той стартира с подробности за Ваня Костова. Според Вальо всеки влиза във формата със своя си професионален авторитет и определени компетенции и талант, но по-важното е като индивидуални личности кой какво ще покаже. „Ваня се разкри като изключително неуравновесена, злобна и агресивна. И въпреки че от дете съм възпитаван в духа на уважение към по-възрастните хора, когато разбрах какво представлява тя в действителност, реших да пренебрегна това неписано правило. Ако един млад човек може да греши, защото няма опит и животът е пред него, то една жена на 60 години няма оправдание за грешките си и лошото си поведение, липса на възпитание и хигиенни навици. Тя е имала достатъчно много време да оформи характери си и да открие ценностите в живота си, но не го е направила. Поведение като на Ваня, в никакъв случай не бива да бъде толерирано!“, отсича гримьорът пред „Шоу“.

И добавя, че благодарение на него, истинската й същност, скрита зад престорената й добронамереност, е била показана. „За мен тя е една вманиачена фанатичка, която тълкува религията по погрешен начин и използва цитати от Библията, за да обижда  наранява хората, както и средство да прикрие своята ярост и злоба. Най-големите терористични атаки са дело точно на такива фанатични камикадзета, с погрешна религиозна идеология“, отсича Кулагин.

На въпроса защо е наричал Папи Ханс с женски имена, Валентин отново е безкомпромисен: „А как да наричам мъж с ролки на главата, който се клизмира по 2 часа в банята?“.

Колкото до Наско Колев, Кулагин заяви, че момчето е травмирано от това, че няма кариера, а преди е имал такава, но е приключила заради връзката му с Мария Илиева.

И продължава към Божана: „За мен тази жена показа едно деградиращо, упадъчно поведение, неприсъщо за жена. Да не говорим за дама. Показваше си гърдите, интимните части… Напиваше се до припадък и винаги до черпака, държеше и бутилка алкохол. Говори нонстоп с пълна уста, яде с ръце, никаква култура на хранене, а уж е готвачка. Няма никакъв маниер, никаква етика на общуване, а иначе твърди, че в обкръжението й са само хай клас милиардери с 30-метрови яхти. Жалко, че в това висше общество не се е научила на елементарни обноски – да държи чашата и да се храни със затворена уста“.

Валентин опроверга клюката, че е бил бодибилдър, както и че майка му била продавачка на козметика в американски мол. Отрече и за тиражираната кражба, че е откраднал козметика в магазин.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ