Кадърът, който разплака цяла България: Погребват Дарина и малката й дъщеричка като булка и шаферка

45052767_2105811932783381_2685872130859466752_n

Убитата Дарина Министерска и бебенцето ѝ Никол ще бъдат погребани като булка и шаферка. Това сподели нейната приятелка Валерия Филкова. Тя е сложила черно-бяла снимка на младата жена и детето ѝ н апрофила си във Фейсбук в знак на съпричастност към семейството и близките на убитите.

Ето какво написа тя:

„Мили хора, нагледах се и се наслушах на некомпетентни изказвания и писания, както и на това, че се опитват да изкарат Викторио психически неуравновесен!!! Само искам да ви кажа, че той е абсолютно здрав психически и това, което извърши е напълно преднамерено, всички доказателства ги има и са налице, но някой се прави на сляп!!! Призовавам всички ви – спрете да пишете глупости и оставете родителите и ние, техните близки и приятели, да изпратим Дарина и Никол в последния им земен път подобаващо. Спестете ни некомпентността си!!! Двете ще бъдат погребани в бели рокли, като булка, която Дари не можа да бъде и Никол като шаферка на майка си, която също не доживя да стане.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ