Служител на ДАНС: Защо няма арест за Кирил Домусчиев!? 53 милиона липсват!

кирил домусчиев

Наскоро олигархът Кирил Домусчиев се появи на пресконференция да пази гърба на Валери Симеонов. Странен ход с оглед на това, че точно вицепремиерът не спря да говори какъв приватизационен Остап Бендер е делиорманският властелин.

Оказва се, че май двамата са се прегърнали в името на едни…над 50 милиона лева! Поне за това намеква бившият служител на ГДБОП и ДАНС Росен Миленов.

„Нищо не се прави по отношение на БТК, „Булгартабак“, „Лукойл“, Български морски флот… Щом са тръгнали да осветляват, трябва да осветлят всичко. Това показва двойния аршин. Няма арести за Вальо Златев, Кирил Домусчиев, Делян Пеевски… Кирил Домусчиев дължи 57 млн. лв. От отговора на Агенцията по приватизация до мен става ясно, че до момента е платил 3 млн. и 400 хил. от неустойките. А до 57 млн. лв.? Явно прегръдката с Валери Симеонов е в тази посока“, разкрива сензационно Миленов.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ