Теляците на Борисов – този до голия Бойко, Жоро Дантелата и Недялко на Слави ще правят митинг за Вожда!

бойко борисов, георги харизанов

Сега е момента, в който ще се види какво е научил Бойко от американците. Онези PR-гении, които бяха тук по време на…студентските протести срещу режима на Орешарски. И направиха така, че на власт се върна един съвсем различен Борисов!

Днес, когато цялата страна се тресе от протести, теляците на Бойко решиха да му изтъркат имиджа. И измислиха най-глупавото нещо – митинг в подкрепа на Вожда. Не знам на Борисов харесва ли му да е съвремения Тодор Живков, но тези около него упорито го тикат натам. И, ако им се подаде, ще свърши като бай Тошо. Само, че едва ли ще намери кой да го пази.

Кои са четиримата идеолози на „Митинг в подкрепа на Бойко Борисов“?

Георги Марков. Агент Николай, чичо Жоро, който беше дантела първо на СДС, след това на Майкъл Чорни, после на Царя, а сега и на Бойко. Ако утре дойде Гойко и към него ще се присламчи.

Тома Биков, дето твърдеше, че Борисов е бандит, а когато мина на депутатско-гербаджийска заплата, изведнъж осъзна, че Бойко е пич.

Георги Харизанов, който в един мандат се грижи за напояването, в друг за ТВ Европа, абе където има бял хляб. А, да, и обича да се снима до голия премиер, когато падне от него на тенис, след което пуска вълнуващи постове като: Бойко пак ни преби на тенис. Много е силен!

И за капак Недялко на Слави!

Излезе ли на митинг Борисов, свършил е!

Народът, който е сега по улиците е ядосан, но разединен. Протестират майки за децата, шофьори за бензина, селяни за гражданска отговорност, граждани за селски субсидии, фенове за пари, деца за дъвки с колички, баби за капачки.

Направи ли обаче митинг срещу тях, събере ли хора, които да покажат, че са зад него, Борисов ще даде ясен сигнал на протестиращите, че са другите. И те ще се обединят. СРЕЩУ БОРИСОВ!

 За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ