Изповедта на Златка за Благо разплака жените в Къщата: Боклуците се събрахме!

Златка благо1

Плеймейтката Златка Райкова направи сензационно признание за Благой Георгиев и връзката им. Пред част от съквартирантките в Къщата на БИГ Брадър тя разкри какви са общите им планове и почти ги разплака с думите си.

„Ние ще се женим“, с това гръмно изявление русокосата фурия смая жените в реалитито.

„Такива планове имаме. Никога не съм си мислила, че ще се омъжа. Винаги съм си мислила, че мен няма кой да ме изтърпи. Аз съм много трудна. Много съм своенравна и имам мъжко поведение, което много ми пречи“, призна си русата Златка.

„Опитвам се да слушам Благой за много неща – да съм по-смирена и послушна. Въпреки всичко аз съм много грижовна. Нищо, че понякога звучи сякаш се карам, но тонът ми е такъв“, сподели плеймейтката, която има връзка с футболиста от едва три месеца.

„Ние имаме много нещо по които си приличаме. Той е като моя мъжки вариант. Хората много ни плюят, че сме излизали с много други хора. Казват „Боклуците се събраха“. Ние изпитваме много голямо притеснение и се страхуваме да не се изгубим и да не ни забъркат в някоя интрига“, заяви Райкова.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ