Елена Йончева с кола и шофьор от БСП, за да не треперят за живота й! Има ли заплаха за него?

елена йончева 2.jpg

Във връзка с осигурените й кола и шофьор от БСП, Елена Йончева обясни: „Като депутат, никога не съм ползвала кола и шофьор от парламента за моята парламентарна дейност. Никога не съм мислила, че това е необходимо, защото мога да използвам собствения си автомобил. Мисля, че не съм и лош шофьор. Очевидно, че да приема това предложение от страна на г-жа Корнелия Нинова, от страна на БСП, имаме определени притеснения“.

Попитана дали е получавала заплахи, говорителят на БСП отговори: „Не бих искала да влизам в конкретика. Мисля, че много неща ще станат ясни в близките месеци“.

„Бях притеснена да не се случи нещо на Елена Йончева и й осигурих кола и шофьор, за да гарантирам спокойствието й“, каза по-рано лидерът на БСП Корнелия Нинова.

На въпрос дали БСП е осигурила кола и шофьор на говорителя на ПГ на „БСП за България“ Елена Йончева, Нинова отговори: „Да, вярно е. Аз предложих на ръководството на ПГ да осигурим на Ели кола и шофьор, за да е спокойна. Тя пътува много из цялата страна, кара сама, често е с детето в колата и бях притеснена да не й се случи нещо, да не попадне на провокация. Искам да гарантирам нейното спокойствие, за да си върши работата. Тя наистина засегна сериозни интереси. Ние стоим зад нея, винаги сме били заедно в тези акции, но и като ръководител, и като жена, и майка съм длъжна да помисля и да й осигуря спокойствие, за да си върши работата“.

„Предсрочните избори не са страшни, нито ще създадат хаос, защото хаосът и нестабилността са сега“, посочи още лидерът на БСП, цитирана от в. Труд.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ