Две непълнолетни ошашавиха ченгетата! Разрушиха ареста в Сливница, пориха дюшеци и възглавници

полиция

Шестима души са арестувани през нощта в Сливница. Поредицата среднощни криминални деяния започнала към 21.35 часа със сигнал от жител на Сливница, че негов съсед и приятелите му са употребили алкохол и чупят паркираните на улицата коли, в това число и неговата, съобщиха от МВР.

Докато пристигналият веднага на място автопатрул на РУ- Сливница извършвал оглед, при който не установил увреждане по колите, възникнала саморазправа между подателя на сигнала и няколко от посочените от него мъже, придружена с размяна на закани и заплахи.

Полицейските служители реагирали незабавно, разтървали опонентите и отвели в ареста двама от най-активните участници в конфликта. Малко по-късно персонал на местното казино сигнализирал с паник бутон за възникнал скандал в залата. Пристигналите за броени минути екипи на полицията и охранителната фирма озаптили групата от клиенти, видимо пияни.

Установено е, че част от тях са роднини на мъжа, подал сигнала, които се нахвърлили върху нарочения от тях съсед и неговата компания. При проверка на помещението са установени множество нанесени щети по инвентара на заведението. Последвало отвеждането на петима в районното управление, като впоследствие една от жените била освободена предвид факта, че има малко дете, за което трябва да се погрижи.

Попадайки в помещението за задържане, мъжът й, криминално проявен и осъждан, започнал да буйства, да псува и обижда полицейските служители.

Двете задържани непълнолетни девойки пък счупили пожароизвестителната система в ареста, разпорили дюшеците и възглавниците и блъскали по вратата във видимо неадекватно състояние.

В РУ- Сливница са образувани общо три бързи производства, две от които за извършени престъпления по чл. 325 и едно по чл. 216 от НК.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ