Георги Софкин нападна жена с: „Триперлив пожар“! Присъдата му ще я изпълнят в центъра на Стара Згора

Георги Софкин

Два съдебни състава в Стара Загора и Казанлък постановиха бившият президент на сдружението на малките хора в България Георги Софкин да плати общо 30 000 лв на частен съдия изпълнител от Града на липите за нанесени  неимуществени вреди.

В продължение на седмици м.г. Софкин изпращал в късните нощни часове 8 нецензурни есемеси на дамата, като в голяма част от тях е имало недвусмислени закани за живота и здравето й, пише „Монитор“.

Сред най-невинните са изрази като : „Триперлив пожар, махалата гори от теб, изчезвай п…о .. на хората ми парите си лапнала, в триперливата ти п…а… изчезвай от махалата, триперлив пожар .. всички знаят, че си с хроничен трипер … ща запалиш махалата ми, чорбаджийке. П…та ти на панделка ще стане … проклета да си!“.

Съдът в Казанлък в открито заседание от 19 ноември т.г. е признал за виновен инж. Софкин като е кумулирал в една и присъдите срещу него по две други наказателни дела от м.г: 2 години лишаване от свобода и обществено порицание, което да бъде изпълнено с излагане на присъдата на видно място в сградата на старозагорската община. Престоят в килията е отложен за срок от 4 години. Освен паричната глоба към частния съдия изпълнител Софкин ще трябва да плати 3 600 лв за направените разходи по делото, към тях се прибавят и направените разходи от ищеца за адвокат и такси в размер на 2 500 лв.

Снимка: БУЛФОТОЗа нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ