Инфарктна ситуация в „Биг Брадър“

1542981975-396x188-1542973547

Напрежението в Къщата не спира да се покачва. Любовният триъгълник, който създаде Никита, продължава да се вихри, неразбирателството между Емануела и Цецо нараства, а Стоян изяви желание да напусне шоуто. За екстравагантния артист приключението Big Brother: Most Wanted се оказва предизвикателство, което изпитва пределите на търпението и вярата му. Какво се случи в Изповедалнята и какво решение ще вземе Големият брат ще стане ясно довечера.

За Емануела и Цецo преживяването в Къщата се превръща в драматична случка, която ще остави отпечатък след себе си за дълго. Двамата така и не успяват да намерят пътя към приятелството си и то започва да изглежда все по-далечно. Как ще приеме гримьорът присъствието на Мартин в Къщата и как ще се развият взаимоотношенията между тях ще видим днес.

Седмичната мисия на “Уагабунга“ е към своя край и Big Brother ще постави последните две изпитания тази вечер. Те ще проверят доколко Съквартирантите могат да използват силата на концентрацията и колко точно могат да издържат на мозъчната центрофуга. Как се справиха с последните “Уагабунга“ изпитания и ще бъдат ли посветени в тайнството на религията Съквартирантите, ще разберем днес.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ