Изповедта на Теди Духовникова, която всяка жена трябва да прочете: Ракът ме превърна в 20-килограмов скелет

теодора духовникова

Здрава съм и не водя битка с рака на гърдата. Напоследък чета заглавия във вестниците и те леко ме стресираха. Наскоро преживях нещо много страшно, може би най-страшното нещо в живота ми, а аз съм преживяла доста страшни неща. Тези заглавия обаче стресираха и мен и близките ми. Това заяви в „Събуди се“ актрисата Теодора Духовникова.

„Всеки човек си мисли, че страшните неща, които може да чуеш, като отидеш на лекар, като например „Не ми харесва това, което виждам в гърдата. Вероятно имате тумор“. Все си мислиш, че тези неща се случват на другите хора. Отидох на преглед, а аз съм доста дисциплинирана в това нещо. Винаги всичко беше наред, но когато го чух, времето спря, после бързо препусна, после пак спря. Толкова е непоносимо, че ти искаш да се махнеш, защото не можеш да го понесеш“, призна Духовникова.

„Все си мислиш, че се случва на другите, а на теб никога не може да се случи. Това, което на писах във „Фейсбук“, беше за да покажа, че се случва на всички. Всички ние сме равни пред тези неща и не винаги сме вечно хубави, здрави или щастливи. Сега всичко е наред. Ходих на много други консултации, при други лекари. Всеки път се надявах, че ще кажат, че другите са се объркали, но всъщност чуваш все същото. Не знам, може би вече бях 20 килограма от шок. Отидох при д-р Гавраилов, който ми каза, че максимално бързо иска да направим операция и добави: „Теодора, каквото и да се случи след операцията от една страна е болестта, от друга аз, искам да застанеш до мен и да сме двамата срещу нея““, призна актрисата.

„След операцията всичко беше наред. Събудих се и с двете си гърди. Доста по-често ще ходя на прегледи. Това е диагноза, която се казва всеки ден вече“, добави тя.

„Един ден ми звъннаха сценаристите на „Откраднат живот“ и ми казаха, че имат една много хубава история и искат аз да я изиграя. Като разбрах за какво става въпрос, реших, че е някакъв знак и трябва да го направя“, каза актрисата.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ