От последните минути: Убийство на 21-годишна студентка разтресе мрежата

pexels-photo-220618-1280x960

21-годишна студентка от Дидимотихо беше открита мъртва на морския бряг в Лендос. Момичето беше намерено мъртво от бреговата охрана голо, само със сутиен, пише „Български новини“.

Бащата на Елена, който е учител по професия и заместник-кмет в Дидимотихо е един от първите хора, които са пристигнали на острова, за да се разпознае трупа на детето си. Татуировка във формата на роза, в черно и червено, на прасеца на десния крак на Елена, е един от елементите, които потвърждават самоличността и.

„В началото всички изглеждат добре“, пише на 21-годишната си студентка на страницата си в Facebook.

Елена учи в Университета на Егейско море през последните три години в Катедрата за средиземноморски изследвания в Родос. Тя имала отлични взаимоотношения със семейството си, с което тя била много обвързана и редовно общувала.

Новината за смъртта й предизвика шок сред онези, които я познават. Съучениците ѝ не могли да повярва какво се е случило с нещастното момиче.

„Ние сме шокирани от убийството на Елена. Той беше много мило дете, много приятелски настроена и въобще един чудесен човек и приятел – казват колегите и приятелите ѝ.

Според версията на правоохранителните органи на острова, както и основните пристанищни власти на остров Родос, става въпрос за брутално убийство.

В момента тече разследване за контактите, които е подържала жертвата, както се разследва и съдържанието на мобилния ѝ телефон, за да се хвърли светлина върху извършителите на престъплението.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ