Изненада: Ето коя е новата „Мис България (Снимки)

10

Името на „Мис България“ 2018 е Теодора Мудева. Тя е на 18 години и е родена в Бургас. Теодора спечели още 5 специални награди на конкурса, съобщава „Монитор“.

Хубавицата ще представи България на „Мис Планет“ в Тайланд. През лятото възпитаничката на Английската гимназия се окичи и с титлата „Кралица на Бургас“.

Короната на „Мис България“ бе връчена от миналогодишната победителка Тамара Георгиева, която се появи в пищна дълга рокля. По червения килим тя премина с майката на приятеля си – Катя Роуз.

Подгласничка на Теодора стана 18-годишната Симона Гамовска от Ловеч. На трето място се класира Михаела Йорданова от Варна. Тя получи короната си от „Мис България“ 1999 Елена Ангелова.

Темата на тазгодишния конкурс беше „Красотите на България“, затова 18-те претендентки откриха вечерта с дефиле в народни носии. След това ги видяхме по бански и в ефирни вечерни рокли.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ