България се тресе от скръб и гняв от тези думи на майката на убитата Дарина! Лъсна безочието на МВР

22

Майката на убитата Дарина Министерска скърби дълбоко за загубата на своите дъщеря и внучка. Тя сподели публикация във фейсбук профила си с думи на Васил Левски, които гласят: „Дето няма обич, там и мислите не ходят, а дето има обич, там смъртта на единия е смърт и за другия“.

Дарина и дъщеричката й Никол бяха жестоко убити на 29 октомври тази година. За смъртта им е обвинен бащата на 1-годишното момиченце Викторио Александров. Той е застрелял Дарина в апартамент в софийския квартал „Надежда“, в който живеели на семейни начела, а след това с куршум в главата убил и дъщеричката си Никол.

Опечалената майка и баба Ваня Министерска изрази и своята остра реакция към „спешните мерки за справяне с домашно насилие“ на МВР.

„Бясна съм!!! Това го чета на официалната страница на МВР качено на 29 ноември 2018. Това ли са им спешните мерки за справяне с домащшното насилие! Къде са разписани поцедуритке по незабавна защита и ограничителна заповед? Ще ви кажа, няма ги, защото ще лъсне истината, че има хиляди пропуски точно там. За мен това е арогантност, лицемерие, безочие!


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ