Страшен екшън в София! Въоръжени и маскирани отмъкнаха 72 000 лева

полиция

Трима маскирани бандити нападнаха и ограбиха 72 000 лв. От касиер във фирма за илачи. Въоръженият обир се разиграл буквално за секунди вчера в столичния квартал „Люлин“. Новината потвърдиха от МВР, цитирани от „Телеграф“.

Хора от квартала разказаха, че за минути пред бл. 743 се е изпълнило с полиция. От нападателите обаче нямало и следа.

Касиерът тръгнал на работа около 6:30 ч. Щом обаче седнал в автомобила си, д него паркирала друга кола. За секунди от него слезли трима маскирани и въоръжени мъже, които се затичали към него. Мъжът пък хукнал да бяга. В това време бандитите свили чантичка, в която имало 72 бона, и избягали.

Камери заснели част от нападението и в момента разследващите ги преглеждат.

Една от вериите на криминалистите е, че вътрешен човек е замесен в обира. „Няма как да се знае адресът на служителя, както и фактът, че ще носи голяма сума пари“, смятат те.

На тях им направило силно впечатление, че касиерът не се съпротивлявал, а директно харизал парите. Имало обаче и версия, според която бивш служител е издал информацията и адреса на нападнатия мъж.

За да се изчисти подозрението, че мъжът е замесен, той ще бъде тестван с детектор на лъжата.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ