Тежък здравословен проблем за звезда от „Откраднат живот“

ралица паскалева

Ралица Паскалева много обича мед, но не може дори да го близне, защото преди известно време е развила алергия към него. Това сподели изгората на волейболиста Теодор Салпаров в предаването „Черешката на тортата“, от което излезе като победител, пише „Уикенд“.

Хубавата брюнетка от сериала „Откраднат живот“ много харесва природосъобразния и здравословен начин на живот. Затова години наред, когато й се приядял десерт, предпочитала да хапва мед, вместо сладкиши със захар.

За беда обаче в момента не можела да изяде дори една лъжица от пчелния продукт, защото след това ще трябва да търси лекарска помощ.

БЛИЦ припомня, че чаровната брюнетка дари национална ни с дете едва преди няколко месеца. Двамата са на седмото небе, а връзката им е запалила звездата от „Откраднат живот“ по волейбола. По време на предаването тя дори подари на всички плакет с афтографи на всички волейболни национали.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ