Приеха Иван Ласкин с ужасни болки първо в „Пирогов“, сега във ВМА

Актьорът Иван Ласкин е бил приет във Военно-медицинска академия, потвърдиха пред „24 часа“ оттам, но отказаха да дадат подробности за състоянието му.

Актьорът преди седмици е бил закаран в „Пирогов“ в тежко състояние, научи „24 часа“. По това време съпругата му Алекс Сърчаджиева води тв формата “Биг Брадър”.

“Иван търпи ужасни, нечовешки болки”, разказа негов колега, който помолил за консултация лекарите от спешната болница. Прогнозата им не била оптимистична. Алекс потърсила и други мнения на специалисти, надявала се, че ако го преместят в частна клиника, ще получи облекчение.

Ласкин има сериозен проблем с черния дроб и видът му бил неузнаваем. Нито лекари, нито пациенти разпознавали симпатичното момче от филма “Васко Да Гама от село Рупча”.

Според Dir.bg в момента Ласкин е в реанимацията на Военно-медицинската академия в критично състояние и лекарите се борят за живота му. 48-годишният Иван Ласкин е постъпил във ВМА заради влошаване на здравословния проблем, заради който преди време лежа в столичната Втора градска болница.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ