Синът на Кръстника на БГ мафията Иво Карамански проговори и оповести интересни истории за баща си, златото и имотите му

1546531142-naslednikat-na-ivo-karamanski-progovori-razkaza-interesni-istorii-za-bashta-si-i-rodninite-si-1

От септември 2018-а Иво Карамански – младши е в Холандия, а през април започва да учи в частно училище в Амстердам, като в него ще прекара година и половина. Специалностите му са саунд инженерство и музикална композиция, с които иска да се занимава и в бъдеще. В същото време работи в областта на ресторантьорството и кетъринга. В момента е в Хага, работи в най-луксозния хотел там, където върши какво ли не. „Например нося храна и напитки на гостите, разговарям с тях. Много съм доволен. В същност аз заминах за Холандия, защото се влюбих“, признава Иво, цитиран от в. „Галерия“.

С Филипа са се запознали в столичен клуб през юли и са станали неразделни. През септември е трябвало тя да се върне в Холандия и са се чудели как ще поддържат връзка от разстояние. Тя учи втора година в един от най-престижните университети по хотелиерство в цял свят, който е в Топ 5. Тя с година по-малка от него. Решил да я изненада, като й отишъл на гости и веднага започнали да си говорят как и той да остане в Холандия. Все още той си оправя документите, тъй като е било доста трудно да се установи там напълно.

Имат намерение да се оженят, но все още са млади и не бързат.

Карамански и родителите му са се разбрали те да отговарят за квартирата му, а другите разходи да си поеме той. Образованието му струва 11 000 евро за година и половина, които сам ще си изплаща на вноски.

И на Филипа обучението приключва наравно с Иво и искат да се върнат в България. Разглеждат и идеята за общ бизнес, когато се завърнат у нас.

Карамански – младши разказва, че единственото наследство от баща му Иво Карамански са имоти край родния му град Дупница. „С майка ми ги продадохме и купихме навремето магазин, с който нищо не се случва, на такова място е, че не върви. Мислехме, че ще тръгне, но това не се случи. От тези пари си бях купил лаптоп, от който имах нужда тогава. Същото така имам няколко златни гривни, останали от баща ми. Те са му били подарък от различни хора. Те са прекалено кичозни, не бих тръгнал с тях. Пазя си ги като сантиментален спомен“, споделя още младежът.

Знае истории за баща си от майка си Нели и кръстника му Венко. Иво разказва, че когато се е родил, татко му е събрал всичките си приятели и е пил три дни. Интересно му е да слуша за Карамански, но не усеща липса, тъй като не го е познавал. А и майка му винаги се е старала нищо да не му липсва. Сега като свой баща възприема вторият мъж на Нели Атанасова – Александър Сано. „Той е единственият, който съм чувствал като такъв в живота си. Направил е много за мен и никога не е правил разлика между мен и сестра ми Ава. По документи също съм негов син, той ме осинови. Понякога дори си споделям повече работи с него, отколкото с майка ми“, разказва още Иво.

Карамански – младши поддържа връзка и с трите си сестри от първия брак на баща си. „Чуваме се, виждаме се по празници. На 20 декември дори си дойдох от Холандия и направихме панихида на баща ми заедно, защото изминаха 20 години от смъртта му. Преди това се видяхме на кръщенето на детето на сестра ми Ралица. И с трите съм еднакво близък. Винаги през годините сме поддържали връзка, за което много държеше майка ми. Дори когато бях малък, тя ме оставяше при тях по цял ден“, сподели още той.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ