Волен Сидеров подари пищно парти за ЧРД на жена си (Снимки)

7

Волен Сидеров изненадал половинката си Деница с пищно парти по случай 36-ия ѝ рожден ден. Купонът се провел на любимото място на семейството, където през 2017 г. двамата се врекоха във вечна вярност на шумна сватба с много гости.

Специално за съпругата си лидерът на „Атака“ резервирал култовия ресторант „Къщата с часовника“ и на партито не се допускали външни лица. Да уважат личния празник на Деница, дошли най-скъпите им приятели, а кулминацията на забавата била, когато Волен решил да я поздрави специално със солово изпълнение на барабани. Ударните инструменти са слабост на Сидеров още от младежките му години и в извънработно време той често сяда зад тях. Вкъщи съхранявал пълен комплект барабани, на които през годините забивали дори професионални перкусионисти. Вадел ги само за специални поводи, какъвто всъщност бил рожденият ден на Деница.

След като шашнал рожденичката и гостите ѝ с музикалния си талант, Волен отстъпил сцената на друга голяма звезда и скъпа тяхна семейна приятелка – Тони Димитрова. Гласовитата бургазлийка поздравила Сидерови с най-големите си хитове, които се оказали знакови за тяхната любовна връзка. На фона на песните на Тони Волен поканил половинката си на танц, който прераснал в певческо изпълнение, защото изпълнителката на „Ах, морето“ споделила микрофона с тях и завършила рецитала си в трио. От уникалните снимки от купона се вижда, че Деница е в перфектна форма и е сменила драстично визията си. Бившата депутатка вече се носи с бретон на черта, следвайки последните модни тенденции.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ