Тайната падна: Ученик публикува кадри от вътрешността на най-секретния самолет на Путин

1547999306-puu

15-годишен жител на руския град Сибай Арслан Каипкулов, когото руският президент Владимир Путин прие на екскурзия на борда на самолета си, засне видеоклип от вътрешността на машината. След това той го публикува в Ютюб канала си.

„За мен е голяма чест да попадна на такъв секретен обект, където само снимачният екип беше допуснат. Прекрачвайки прага, попадаш в помещение, което прилича не толкова на обикновен салон на самолет, а на квартира“, разказва той.

След като седнал в креслото на президента, ученикът разказа, че зад него има герб, а от ляво – флаг. Също така в края на коридора има салон за хората, съпровождащи Путин, с одеяла, възглавници и… бонбони.

Освен това Арслан си поговорил и с персонала в самолета. Те му казали, че за тях не е важен статусът на хората, за които се подготвя самолетът. Най-важното било полетът да бъде изпълнен безопасно.

В началото на декември Путин посети форум на доброволци, които му разказаха за своите лични мечти. От петима от тях той взе пликове с писма, в които те описват какво искат да направят. Единият от пликовете бил на Арслан, чиято мечта била да снима видеоклип от президентския самолет Ил-90-300. Президентът изпълнил желанието му в края на декември.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ