Мария Илиева заби млад колега

Мария Илиева

Мария Илиева има ново гадже. Избраникът ѝ не е случаен, а е неин колега – Петър Бонев. Изпълнителят отново е по-млад от 41-годишната певица с пет години. Двамата са заедно отскоро, а всъщност се познават от 2001 г. Именно тогава Петър се влюбва първо в мелодичния глас на Мария, а след това и в нея самата. „Купих си първия ѝ албум и останах като потресен. Колкото е талантлива, толкова е и красива“, споделя колко е запленен Бонев, пише „България Днес“.

Тогава той започва да ходи на всяко участие на Мария Илиева и се запознава с нея. Следи изкъсо любовния живот на певицата и когато тя се разделя с поредното гадже – бащата на детето ѝ Георги, най-после успява да ѝ се обясни в любов, която се оказва споделена. В момента Мария и Петър са неразделни, категорични са техни приятели.

Новото гадже на певицата се включи активно на нейна страна в разправията с друго бивше гадже – младия рапър Наско. Петър обвини победителя в последния сезон на „ВИП Брадър“, че е плагиат. От своя страна Наско разтръби навсякъде, че Мария Илиева му пречи да се реализира като музикант.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ