Звезда от Мастършеф почина дни след сватбата си (Снимка)

Свещ

След дългогодишна битка с рака почина едно от лицата на MasterChef Андрю Феърли. Трагичната новина съобщиха неговите близки, предава The Sun.

Приживе звездата на кулинарното предаване успя да създаде зашеметяваща кариера. Той бе собственик на хотел, ресторант, готвеше за английската кралица и други знаменитости. Ресторантът на Андрю Феърли е единственият в Шотландия с две звезди Мишлен.

Андрю Феърли научава, че има тумор на мозъка през 2005 година, когато вече е пробил като уважаван готвач. Оттогава до последните си дни преминава през редица химиотерапии, лъчетерапия, а също и операция. За съжаление през юни миналата година лекарите му казват, че нищо повече не могат да направят.

Следващите месеци Андрю посвещава на своята страст – готвенето. Едва през септември решава, че ще прекара последните си месеци със семейството си. Няколко дни преди да почине, той се жени за дългогодишната си партньорка в живота и умира на 22-ри януари след тежка битка с рака.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ