Джипът, с който Деси Банова катастрофира, бил сватбеният й подарък, возила за 150 000 лева (Снимки)

росен плевнелиев, деси банова

Деси Банова, която вчера следобед претърпя катастрофа с джипа си на столичния булевард „Цариградско шосе“, е зад волана на мощното возило само от 8 месеца. Лъскавият син „Мерцедес“ бившата синоптичка от Нова телевизия получила от съпруга си като подарък за сватбата им през юни миналата година.

Вчера джипът на Банова е бил ударен отзад от бус. Според очевидците Деси е била зад волана, но не е пострадала тежко. Самата тя се оплакала, че изпитва болки, причинени най-вероятно от камшичния удар.

Веднага след ПТП-то съпругата на Плевнелиев бе откарана от него във Военно-медицинска академия. А след прегледа в спешния кабинет е била пусната за домашно лечение, тъй като не са установени сериозни трамви.

Чукнатият джип има пълно каско и много скоро собственичката му отново ще може да натиска педала. Според запознати тя толкова харесала подаръка от мъжа си, че не можела да му се нарадва и отказала личен шофьор дори докато била бременна си сина си от Плевнелиев – Йоан.

Говори се, че Плевнелиев се е изръсил поне 150 бона за синия джип от луксозната марка, който бил с всички екстри.

Източник: „ПИК“


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ