Елена Йончева погази решението на Корнелия Нинова за бойкот на парламента

елена йончева 2.jpg

Депутатката от БСП и най-приближена на Корнелия Нинова, която се води и говорител на парламентарната група на червените депутати, бойкотира решението на лидерката си, както и на Националния съвет на партията депутатите да напуснат парламента.

Въпреки клетвите на Нинова, че парламентарната й група няма да влезе в Народното събрание, макар ГЕРБ да започва промени на Изборния кодекс за прага на преференциите и избора на нова ЦИК, Елена Йончева се появи в парламента.

На Йончева очевидно не й пука какво решава БСП и си прави каквото си ще. Не е изключено обаче отнесената депутатка да не е разбрала какво са предприели социалистите.

Тъй или иначе, Йончева е единствената червена депутатка днес в парламента. Тя объркано обясни, че дошла да си види пощата и да прегледа разни неща и си отивала, като се аргументира, че нямало на кого да са опозиция, понеже ГЕРБ била групировка.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ